Coaching

Executive Development Coaching
Kamsteeg Executive Search beperkt zich niet tot het invullen van de positie alleen. Wij begeleiden de kandidaat persoonlijk en professioneel in de eerste maanden door middel van een drietal Executive-Developmentgesprekken. Hiernaast kan de coaching ook worden aangeboden waarbij huidige managers worden begeleid door een van onze coaches.

Voor wie?
Executive Development Coaching is met name geschikt voor directieleden, directeur-eigenaren en ervaren managers met zware verantwoordelijkheden binnen een organisatie. Het gaat om mensen die leidinggeven aan een belangrijk onderdeel van een bedrijf of die een ingrijpende verandering moeten aansturen. Directeur-eigenaren, managers en topprofessionals zijn een belangrijke succesfactor voor een onderneming. Zij beïnvloeden direct de prestaties van hun teams en de resultaten van het bedrijf. Persoonlijke begeleiding van een coach kan de effectiviteit van het management verhogen.

Sommige managers en professionals gebruiken een coach vooral als klankbord en sparringpartner, als onafhankelijke persoon die met hen meedenkt en met wie zij zaken kunnen bespreken die hen bezighouden. Anderen zien de coach meer als adviseur: iemand die hen bewust maakt van hun eigen functioneren binnen een organisatie en hen leert hoe zij het beter kunnen doen. Deze managers hebben vaak een concrete behoefte om bepaalde vaardigheden te verbeteren.

De coach
Afhankelijk van de werkomgeving en positie wordt een coachingstraject samengesteld en wordt de juiste coach geselecteerd. Kamsteeg Executive Search stelt curricula vitae van coaches beschikbaar en de betreffende manager of directeur spreekt op basis hiervan een voorkeur uit. De definitieve keuze volgt na een eerste kennismakingsgesprek. Onze coaches zijn zeer ervaren en geselecteerd op basis van hun competenties. Zij hebben vaak zelf management– en directieposities bekleed. Ze zijn goed opgeleid en volgen regelmatig zelf trainingen en hebben ook vaak zelf weer een coach. Velen van hen zijn aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). Hiermee garanderen wij een hoog kwaliteitsniveau.

Heeft u ook behoefte aan een nieuwe kijk in uw bedrijf?
Wij bieden u een vertrouwenspersoon die u helpt!

MEER INFORMATIE