Executive search

Onze headhunters vervullen vacatures bij cliënten op topkaderniveau. Daarbij zijn de medewerkers van onze organisatie ervaren en geschoolde professionals in executive search, headhunting, recruitment en werving en selectie. Ze hebben stuk voor stuk een uitgebreid netwerk met kandidaten.

Het executive search proces vindt plaats in 4 fases: inventarisatiefase, researchfase, benaderings- en selectiefase door recruiters en tot slot de fase met gesprekken die u voert met de kandidaten.

Inventarisatiefase: Hier komt uw organisatie duidelijk aan bod. Waar moeten kandidaten aan voldoen? Wie past bij uw organisatie?

Researchfase: Hier brengen we de markt in beeld. Relevante spelers in de markt worden geselecteerd. Uiteindelijk heeft u beschikking tot een ‘longlist’ met potentiële kandidaten

Benaderings- en selectiefase: Kandidaten worden discreet benaderd door onze gespecialiseerde recruiters. De belangstelling en geschiktheid wordt onderzocht. Vervolgens worden zij, bij verdere interesse, uitgenodigd voor een ervarings- en criteriumgericht interview.

Gesprekken: Hier voert u gesprekken met kandidaten. De aard van deze gesprekken kunnen variëren van een eerste kennismaking tot en met een contractbespreking welke resulteert in aanstelling van een of meerdere kandidaten.

Gelijktijdig met het moment dat de researchfase van executive search start, voert onze researchafdeling een CV-database-search uit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van relevante CV-databases voor recruitment. Kandidaten die hieruit voortkomen worden opgenomen in het recruitmentproces.

Social media
Naast ons executive search proces zijn wij zeer actief op social media. De vacatures worden getoond op de Facebookpagina en Twitterpagna van Kamsteeg executive search. Verder wordt de vacature ook getoond op LinkedIn.

Recruitmentproces

  • FASE 1: Inventarisatie
  • FASE 2: Research
  • FASE 3: Benadering / selectie
  • FASE 4: Gesprekken

Kamsteeg Executive Seach zorgt door middel van een
groot netwerk en de nieuwste recruitmenttechnieken
(social media) dat uw vacature wordt ingevuld.

MEER INFORMATIE